En vän...

En jobbig vecka. Jobb, jobb, jobb. Helt slut. Ett snabbt presentköp till lilla A som fyller år. Grattis, kramar och hurra och mitt hjärta smälter. En mysig fredag tillsammans med bästa vännen och de två underbara barnen. Lite vin, parmaskinka, glass, ballerinakex, salta pinnar. Kladdiga kramar och vuxenprat med M däremellan. Jag är så glad att ni finns i mitt liv.


Tiden...

Tiden går så snabbt. Hinner inte med allt jag vill. Har haft två festliga helger med goda vänner. Ätit, pratat, sörplat vin, skrattat, dansat. Livet helt enkelt. Pratade med R. Hur gör vi. Hur går vi vidare. Våren är här. Dagarna går snabbt. Vår Längtan står stilla. Vi bestämde oss. I mitten på maj vågar vi försiktigt sätta igång Längtan igen. Om nu de i vita rockar tycker likadant förstås. Annars får vi vänta. Vänta till hösten. Det är länge när man Längtar.

Vänner...

Ser fram emot fest med fina vänner ikväll. Längesedan vi träffades allihop. Mat, vin, prat, dans. Kan göra vem som helst glad. Är glad över alla fina vänner som finns omkring mig. Ska gömma Längtan och tankarna på Dig ett slag. Njuta av livet.

En vårmorgon...

En lång promenad. Fågelkvitter och sol. Rosiga kinder. Som jag har väntat på våren. Du kom efter promenaden. 20 kilo lättare. Bräcklig men ändå levande. Tre klänningar på armen som jag förhoppningsvis kan låna till någon av vårens fester. Klänningar som du inte längre kan ha. Hoppas att resan till solen kommer stärka dig. Ge dig lite brunbrända ben och mera krafter. Krafter till att bli helt frisk. Du måste bli frisk. Livet kan inte vara så orättvist mot oss båda. Tänk att Längtan kan vara så mycket och så olika. Men ändå så stark.


Vårvila...

Nu har jag inte bloggat på länge. Bloggen handlar om vår Längtan. Ett tag trodde jag att Längtan var över. Men vi kastades helt enkelt tillbaka till ruta ett igen. Sedan vi kastades tillbaka har jag inte tänkt så mycket på Längtan. Försökt att få distans till det hela. Leva. Njuta. Periodvis går det bra men ibland kommer tankarna. Men det känns som att det får bli en paus nu. Till efter sommaren. Då hoppar vi på Längtans-tåget igen. Det börjar bli ensamt på perrongen. Alla har hoppat på tåget både en och två gånger och rest långt. Hoppas det finns en plats kvar till oss.

RSS 2.0