Sliten...

Blev en sen kväll igår. Sliten idag. Men glad. Myser i soffan. Semester och ledighet. Med R. Härlig känsla.

Lekland...

Fick samtal från kusin. Vill du följa med mig och barnen till ett lekland. Tack men nej tack. Har varit där en gång innan med en annan vän och hennes barn. Aldrig känt mig så felplacerad. Nej, lekland får vänta. Tänker inte utsätta mig för det igen. Vet att alla mina vänner och släktingar bara vill väl. Känner mig därför otacksam. Men de vet inte hur det känns. Hur väl de än försöker så har de inte känt som jag. Kommer heller aldrig att göra.
Borde ta med mig kusinbarnen på något kul innan vi åker. Finns en teaterföreställning på söndag. Hinner egentligen inte. Men kanske måste. Eller så bjuder jag hit dem på pizza. Lättare så. Samvetet lättar nog också. Vill ju träffa godingarna. Och kusin. Kusin som faktiskt är frisk. Yihoooo!!!

Sommarlov...

Äntligen. Svårt att koppla av alla jobbtankar men det ger sig om några dagar. Imorgon blir det grill hos oss med våra föräldrar. Kommer inte ses på många veckor då våra resor avlöser varandra. Blir bra att fira min och R´s semester också. Grill. Vin. Prat. Mysigt.
I har gjort sitt vul. Ett sms plingade till som sa att allt var bra. De skulle fira. Såklart. Jag vill gråta. Nu är det verkligen bara vi kvar. Ensammast i världen. Hemska känsla. Hemskast är att jag inte kan glädjas för deras skull. Ska träffa henne på måndag. Känns jättetufft. Riktigt. Jäkla. Skitjobbigt.

En dag kvar...

Sista biten. Lite till. Snart framme. Snart sommarlov! Är så trött att jag stupar. Kroppen känns omöjlig att väcka. Huvudet är segt som kola. Men som sagt snart ett välförtjänt sommarlov! Och en härlig resa. På tisdag åker jag och R. Tre veckor i Malaysia och Thailand. Underbara semester. Sola. Bada. Slappa. Kramas. Längtar.
Har inte pratat mycket med vännen I efter deras plus. Faktiskt bara en gång. Känner mig inte som världens bästa vän. Men orkar inte just nu. Känns för mycket. För hemskt. För avundsjukt. Vill ju samtidigt glädjas med dem. De är värda det här. Men kan inte. Inte just nu. Men förhoppningsvis senare. Jag vill ju också.

RSS 2.0