Mys-lördag

Åhh, en riktigt härlig lördag. Sovmorgon. Dusch. God frukost. Shopping. Lunch med ett glas rött. Mysa med tända ljus och laga god mat med R. Så här ska det vara. Jämt.
Har varit på zonterapi två gånger nu. Allt ser bra ut. R behöver inte gå mer. Jag ska dit på torsdag igen. Det blir precis dagarna innan ägglossning. Hoppas att äggen tycker om zonterapi. Sedan blir det mys. Dock ska vi åka Kiel-båten med bästa Å och J. Men lite egentid och mys ska vi nog få till. Kämpa var det ju. Nu ska jag njuta vidare av denna lördagkväll. Mys på er oxå!

Första besöket...

Igår var vi på zonterapi. Hos en alldeles underbar dam. Dam...men ja, det var en riktig dam. Varm. Färgstark. Sprudlande. Trygg. Hon tryckte först på R´s fötter. Jag satt bredvid och tänkte att hur ska det här gå för mig. Jag som är alldeles jättekittlig. Det gick bra. Var riktigt skönt. Förutom vissa punkter som verkligen gjorde ont. Allt var bra enligt henne. Livmoder. Äggledare. Spermier. Vi ska komma tillbaka om en vecka. Genom zonterapin ska hon hjälpa oss att få bra ägg och starka spermier. Värt ett försök. Känns bra att göra något medan vi väntar. Väntar på adoption. Mirakel kan ju som sagt ske.
Ikväll dricker vi vin med goa P och P. Kan inte bli annat än lyckat.

Inte än...

Ringde zonterapeuten. Hon var nyopererad. Otur. Ska återkomma om en vecka. Hoppas jag får komma snart. Är så nyfiken på att pröva. Tänk om det kan hjälpa oss? Håller tummarna hårt.
Idag ska vi till vännerna. Bada utomhusspa. Dricka vin. Äta mat. Umgås. Mysigt. Först ska jag ta en promenad. En snabb en. Seg i kroppen. Hoppas promenaden kan väcka mig. Ha en härlig lördag!

Tid...

Nu går tiden sådär fort igen. Springer iväg. Vänta. Hinner inte med. Så mycket man vill göra. Så mycket man måste göra. Så många man vill träffa. Så lite ork. Energi tack. Ska ringa zonterapeuten imorgon. Ringde förra veckan. Hon var positiv. Hade hjälpt många i samma situation. Hoppas hon kan hjälpa mig. Är trött på ägglossningstickor. Trött på att ha sex på beställning. Trött på att vänta. All den här tiden som går är ju livet. Dagarna kommer aldrig tillbaka. Fånga dagen. Försöker, ska bara springa lite snabbare.   

RSS 2.0