Lyckotårar...

Det här är det mest fantastiska jag varit med om. Kan inte sluta le. Kan inte sluta titta på de tre bilderna vi fått. Han är fullkomligt underbar. Både R och jag går runt och ler. Kramas. Planerar. Namn. Barnrum. Leksaker. Vad verkligt allt blev. Vad livet helt plötsligt blev härligt! Värt att leva. Självklart är det en lång väg kvar. Men jag vill bara glädjas ett tag till. Innan det är dags att ta tag i alla papper, telefonsamtal, byråkrati. På tisdag ska vi ringa BFA. Sedan antar jag att nästa steg är ett första resedatum. Jag tror att www.elefantgraviditet.blogg.se får förbereda sig på många frågor från mig framöver:) Nu öppnar sig ju en helt ny värld. En värld för mig, R och vår lilla skatt.

Äntligen!!!

Igår ringde det. Äntligen. Vi har fått barnbesked, vi ska bli föräldrar!! En liten kille väntar på oss. Han är alldeles, alldeles underbar! Finast i världen! Det bästa av allt - han ska bli vår!
 
Trodde aldrig att den här dagen skulle komma. Det har känts avlägset. Emellanåt ouppnåligt. Men det hände. Du finns älskade lille kille. Mamma och pappa väntar på dig. Längtar efter dig. Älskar dig redan. Finaste skatt.

RSS 2.0