Lite av varje...

Då var jag hemma igen. Ystad. Blev två dagar istället för en. Fina dagar med fina vänner. Kräftor. Prat. Gråt. Lunch. Tappad röst. Turisttåg. Sniglar. Kräftsoppa. Mera vin. Tack snälla! I söndags var det ROXETTE. Underbara Roxette. Nostalgi. Minnen. Härlig dag, kväll, natt med bästa M. Igår var det tröttsamt. Zzzzzz. Idag bättre. Har morgonpromenixat. Vågen var ingen rolig historia igår. För mycket vin. För god mat. För mycket mys. NU ska det bli ordning. R jobbar så då är det enklare. Ska ta tag i den här dagen. Städning får det bli sedan hämta nya soffan. Blir en bra dag.

Sommar...

Sommaren går snabbt. Denna underbara resa. Vart hemma en vecka. En vecka full av hemmafix. Fika med kusin. Födelsedag. Grillkväll. Ett och annat glas vin. Regn. Solglimtar. Imorgon åker vi till Ystad. Hälsar på Å & J och barnen. Äter de årliga kräftorna. Dricker rosé. Umgås med kära! Kanske en sväng till Falkenberg på hemvägen. Beror på hur tungt huvudet är. Roxette på söndag med bästa M. Ser verkligen fram emot detta. På måndag börjar R jobba. Sommaren är härlig men alldeles för kort. Jag har en del semesterveckor kvar. Ska göra det bästa av dem. Måste faktiskt jobba lite. Läsa på lite. Men jag gör det hemifrån. Från en solstol. Förhoppningsvis.

Hemma...

Oj, oj, oj. Vilken fantastisk. Vilken underbar. Resa. Tre veckor i solen. Storstad. Paradis-ö. Strandliv. Shopping. Kall Singha. God mat. Åhhh, jag skulle vilja stanna i evighet. R är bästa resesällskapet. Efter 12 år har vi fortfarande lika kul. Lika mysigt. Lika mycket att prata om. Bästa!
Faktiskt lite ledsamt att komma hem. Lite jobbigt. M på semester. M & P på semester. Massa att göra i trädgården. Regn. I går in i vecka 12. J har fått en liten flicka. Verkligheten kommer ikapp. För snabb. För grym. Hälsade ialla fall på kusin idag. Kaffe. Jordgubbar. Mys med barnen. Kärlek. R och jag lagade tacos. Tittade på sommar med Ernst. Regnet smattrar mot rutan och R sover. Ganska mysigt trots allt. Ett år kvar tills pappren skickas till Sydkorea. Njuter av allt det jag har fram till dess. Min älskade R och fina minnen från en fantastisk resa.

RSS 2.0