Tillbaka till verkligheten...

Då var det dags för att ladda för jobb. Känns sådär. Alltid lite segt efter en lång ledighet. Men vet att det blir bra när man väl kört igång. Ska komma igång ordentligt med träning och bra mat också. Nu kör vi!
Ha fortfarande inte ringt zonterapeuten. Känns som en besvikelse. Hon som tror på oss. Och vi bara misslyckas. Vet att jag inte ska känna så. Det är ju trots allt värst för oss. Men det känns som att vi på köpet gör alla i vår närhet besvikna också. Var hos R´s syster med familj igår. Vi och svärföräldrarna. Deras dotter är sju månader. De är så klart lyckligare än någonsin. Svärföräldrarna är lyckligare än någonsin. Jag känner ett uns av avundsjuka. Hemskt men sant. Jaja, borde vara van. Men vänjer man sig någon gång?

En dag...

En dag går så snabbt. När man var liten var en dag en hel evighet. Nu försvinner den i ett nafs. Har ialla fall fått gjort en del idag. Mysig frukost måste man unna sig när man har lov. Sedan dusch. Lite hemmafix. Storhandling inför morgondagens fest. Sprang in på Cervera och köpte nya champagneglas. Hem med alla varor. Packa upp. Mamma och pappa var här. En fika med dem. På med bekvämare kläder. Iväg för att möta upp Å för en timmes behövlig promenad. Hem och käka lite överbliven potatisgratäng med sista julskinkan till. Byta om igen. Nu väntar diskmaskinen sedan kommer R och då ska vi handla lite drickbart till imorn. Just det, har hunnit med att skotta lite också! Ganska effektiv trots allt.

2011...

Jag och R hade en underbar nyår. Bara vi. Mysigt hotell. Relaxavdelning. God mat. En helt perfekt nyårsafton som jag gärna gör om. En nyår som passar oss där vi är just nu i våra liv.
En liten förhoppning att få fira in det nya året som gravid fanns där. Mensen var två dagar sen. Fyra om man ska se till de två sista månadernas cykler. Ett uns av hopp fanns. Sa inget till R. I morse hade mensen kommit med besked. Så med andra ord blir det ett nytt samtal till Zonis. Om jag ska fortsätta med det vill säga. Kostar ju trots allt en slant. Samtidigt vill jag inte ge upp. Testar nog ett tag till.
På onsdag ska vi ha fest hos oss. Trettondagsafton. Mat, vänner, vin. Vet att det blir en trevlig kväll. Bästa vännerna kommer ju!

RSS 2.0