Upp och ner...

Tänk att man glömmer varje gång hur påfrestande det är. Att ruva. Fick tillbaka två stycken i tisdags. Fick akupunktur både före och efter. Fragminsprutor. Prednosilon. Vagiatorer. Trombyl. På onsdag beräknas mensen komma. Detta är rena psykterrorn. Hur ska man överleva.

På tisdag...

Då var det bestämt. På tisdag sätter vi oss i bilen. Vi åker till Falun för att få tillbaka mirakel. Igen. Längtar. Hoppas. Vill. Vi får se hur det blir. Hoppas det blir som vi vill. Innan Falun ligger en ledig helg framför oss. Så skönt. Ska ordna i trädgården. Äta god mat. Dricka rödvin. Mysa och bara vara. Life´s good.

Snart...

Det närmar sig. Varje morgon. Kissa på stickan. Tror att det blir en glad rund cirkel imorgon. Det betyder att vi åker till Falun på måndag. Vi hoppar på tåget igen. Undrar vart det tar oss den här gången?

30 år...

R´s syster fyller 30 och idag ska vi dit på kalas. Om en månad ska hon föda. Vet att de hoppats så mycket för vår skull. Hållt sina tummar. Varit ledsna med oss. Nu är det deras tur. Inte våran. Livet helt enkelt.

Lediga...

En sovmorgon. Frukost tillsammans. Sol, trädgårdsfix, tvätt på tork, nyklippt gräs. Kramar, pussar, klappar. Kärlek. Alla adoptionspapper har vi gjort klara. Mappen ska skickas iväg. Ska bara kopieras först. Vill inte att några papper ska komma bort. Våra liv, våran historia, nedskriven och godkänd. Älskade vänner som sagt så fina ord om oss, våra ord om varandra, våra ord om våra föräldrar. Så mycket värme, så mycket kärlek. Allt för Längtan. Nu tar vi ett stort steg. Vi gör det tillsammans och av kärlek.

En helg...

Idag känns inte alla måsten lika svåra. Lite struktur, lite fokus och allt blir klarare. Längtar till imorgon. Bröllop. Glada människor. Fin klänning. Lockar. Dansa. Kärlek. Först fredagsmys med fina R. Ska tala om för honom hur mycket jag älskar honom. Lätt att glömma det med alla måsten och när livet rusar. Men älskar gör jag. Mycket.

Så många måsten...

Nu går det i ett rasande tempo. Hinner knappt andas. Jag inser att det är livet som rusar på. Hur ska man hinna med allt. Så många måsten och så lite tid. Jobbar, jobbar, jobbar. Jobbar lite till. Äter, sover, jobbar igen. Däremellan ska jag hinna få kroppen redo. Det är snart dags igen. Tvekar. Kanske bättre att vänta. Vänta till livet lugnat ner sig lite. Har börjat på akupunktur. Igen. Känns bra att göra något. Akupunktören säger att han vill ge mig täta behandlingar innan det är dags. Har inte lyckats boka så många. Ännu ett skäl till att vänta. Vi får se helt enkelt. Först väntar en bröllopsfest. Ser fram emot den. Måste ha kul mellan alla måsten.

RSS 2.0