Pillerknaprare...

Fick zonterapi i tisdags. Och en burk Östradocomp. En homeopatmedicin som andra par fått samtidigt med zonterapi. Även R fick en burk med något piller. Testa kan vi ju alltid göra. Så nu knaprar vi piller.
Idag försöker jag adventsfixa här hemma. Ljusstakar. Stjärnor. Hyacinter. Mossa. Ljus. Kanelstänger. I en härlig blandning. Mysigt. Eller just nu mest stökigt men förhoppningsvis mysigt senare idag. Härliga helg.

Sorgligheter...

Har vart en mycket tung vecka. Sorgliga saker på jobbet. Livet visar sig från sin orättvisa sida igen. Men visst finns änglar? Vita, fluffiga, snälla änglar som tar hand om dem som kommer. Känns skönt att tänka så.
Skulle ringt zonterepauten när mensen kom. Den kom för en och en halv vecka sen. Men har inte hunnit ringa. Dagar och kvällar fulla med jobb och svåra samtal. Igår ringde jag ialla fall. Hon hade tänkt på mig. Köpt ett hormonpiller till mig. Spännande. Ska tydligen äta det som en kur samtidigt som jag går hos henne. Gillar verkligen den här zonterepauten. Gullig, omtänksam, varm. Ser fram emot tisdagens besök. Livet kan väl vara rättvist någon gång?

Nähä...

De där ynkliga förhoppningarna är helt bortblåsta nu. Tur att de var ynkliga från början. Ska ge zonterapi fler chanser trots allt. Har ju bara gått under två menscykler. Lite mer tid ska det allt få. Började tänka tillbaka på vår Längtan. I 5,5 år har vi längtat, väntat och saknat. 5,5 år utan p-piller, med ägglossningsstickor, med inseminationer, med pergotime, med fyra ivf, herregud det blir nog aldrig vår tur. Adoption är inom räckhåll ialla fall. Synd bara att vi inte gifte oss något år tidigare. Då hade inte väntan varit lika lång nu. Lätt att vara efterklok. Varför åt jag nånsin p-piller liksom?

Min helg och förhoppningar...

Helgen har varit riktigt härlig. Det bästa är att den inte är slut än. Lördagen blev mysig. Promenad. Handling. Laga god middag. Mys med tidning, rödvin och gott i soffan. Tända ljus. Någonstans mellan promenad och handlig tappade jag dock mitt visakort. R hade det i fickan. Vid grönsakerna på ICA Maxi märkte vi att det var borta. Ett telefonsamtal och kortet är spärrat. Nytt kommer i veckan. Nu får jag handla på R´s kort. Kanske lika bra det. Söndagen började med besök av lilla, söta, underbara T. Vilken goding. Nu blir det lite inredningsprojekt och hemmagjorda köttbullar. Mums.
Förhoppningar var det ja. De där förhoppningarna mellan äl och bim har inte funnits på länge nu. I alla fall inte på våra naturliga försök. Nu har vi gått på zonterapi ett tag och förhoppningarna har kommit tillbaka. På gott och ont. Men det är väl klart att man måste hoppas när man lägger både tid och pengar på behandlingen. Eller? Vi får se vad det blir av de där förhoppningarna. I dagsläget är de väldigt ynkliga.

Helg...

Känns som att jag haft helg hela veckan. I alla fall halva. Som lärare får man ju bonusen höstlov. Skönt. Välbehövligt. Har fikat hos mormor och morfar. Vart på bio med lille A. Lagat tacos till både lille A och S. Läst ut en bok. Tagit det lugnt. Skönt. Idag bjuder dagen på städning. Förhoppningsvis en långpromenad. Sedan bowling och middag med svärföräldrarna. Blir en bra fredag. Denna ledighet har gett mig extra energi. Är sugen på att börja träna. Bli riktigt trött och svettig efter ett energigivande aerobicpass. Ska nog kolla gymmen. Kanske dags att återuppta det här med träning.

Min första...

Jag har fått en award. Min första. Tack snälla "Längtar och väntar". Nu är det bara den tekniska biten kvar. Kan bli ett problem. Men jag ska göra mitt bästa.
Uppgiften är att lägga upp ett favoritfoto och skriva tre saker som står mig nära. Sen ska jag ge den vidare till fem personer.
Eftersom jag vill fortfarande vill vara anonym får det bli en lite hemlig bild. Bilden är från vår bröllopsdag. Det är ett hjärta som först låg på kyrktrappan sedan utanför festlokalen. Bilden påminner mig om denna underbara dag. Kärlek. Lycka. Glädje.
Tre saker som står mig nära:
1. Min älskade R.
2 Min barndomsvän M.
3. Mina föräldrar.
Jag skickar vidare till:
1. http://minlangtanefterdig.blogg.se/
2. http://starwoman.blogg.se/
3. http://plusresan.blogspot.com/
4. http://varforinteviocksa.blogspot.com/
5. http://ml80.blogspot.com/

Du...

Vi skulle lunchat idag. Du och jag. Du som återvänt till livet. Du ringde och fick ställa in. Du är yr. Världen snurrar. Mina tankar börjar snurra direkt. Det är väl inte tillbaka. Får inte vara tillbaka. Den där mardrömmen för ett år sedan den vill jag aldrig tillbaka till. Fina Du.

RSS 2.0