Ompackning...

Fin kväll vid kusten. Kräftor. Rosé. Kortspel. Promenad. Lek med barnen. Härlig dag vid havet. Skönt att vara hemma trots allt. Vilade i soffan. Tog en sovmorgon. Morgonpromenad med R. Kaffe på altanen. Nu snurrar tvättmaskinen för fullt. Resväskan är öppen. Nice here we come!


Härliga dagar...

Fortfarande seg. Tål nog inte galna tjejkvällar längre. R och svärfar gjuter vår yttertrappa. Jag pysslar inne. Snart mat. Pyttipanna och ägg. Mat för killar som gjuter trappor:) Imorgon åker vi till Å och J. Till en stuga vid kusten. Tror det blir kräftor. Tradition att äta det när vi hälsar på i stugan. Sedan hem och packa om. På onsdag bär det av till Nice. Ska bo hos mamma och pappa. Har saknat dem. Ser fram emot god mat. Sol. Värme. Kärlek. Härliga dagar väntar. 

Galen kväll...

Underbara tjejer. En riktig partykväll blev det. Vin. Dans. Mat. Prat. Mera vin. För mycket vin. Så kan det bli ibland. Idag är huvudet segt. Blir film och mys med R. Tack tjejer för kvällen igår. Love.

Tjejfest och lite annat...

Ikväll har jag och Å ordnat tjejfest. Här hos mig. Sommartorsdag. Glada tjejer. Lite mat. Snack. Glädje. Gemenskap. Längtar. Något annat än tjejfest, något sorgligt. Igen. Den här gången är det inte Du. Den här gången är det en liten tjej på andra sidan gatan. Starka mediciner. Hår som faller. Tänker så på familjen. Livet. Så orättvist. Så grymt. Starka kontraster. Tjejfest. Sjukdom.

En lugn helg...

En helg med R. Inga direkta planer. Ta dagen som den kommer. Hemmafix. Trädgårdsfix. Pizzamys. Kommit en bit på vägen med vår trädgård. Alla dessa buskar. Snår. Stubbar. Stenar. Börjar bli lite ordning. Nu ska trappan börja byggas. Stenläggning. Glasräcke. Vitt. Stilrent. Som vi gillar det. 
Nu ska jag ta tag i dagen. R jobbar en vecka till. Sedan semester. Tillsammans.  


Födelsedag...

Hemma från kusten. En riktig partykväll blev det. Precis som gamla tider! Väcktes klockan åtta av en av småttingarna. Fyra timmars sömn. Trött i ögat. Snurrig i huvudet. Kaffe och stranden. Lunch. Bilresa hem. Hem till R. R mötte mig med paket. En klänning. Grattis på födelsedagen. 31. Jag. 16 juli. Min födelsedag. Jo det stämmer. Jösses vad tiden går.

Gilla läget...

Ska åka till kusten idag. Till bästa vännen och hennes familj. Lite mat. Lite vin. Mycket prat. Mycket skratt. Kanske utgång. Vet att jag är så välkommen. Vet att barnen ser fram emot det. Hade bara känts så mycket bättre om jag hade en egen guldklimp att ta med. En guldklimp som såg fram emot att leka med hennes barn. Bada. Busa. Nu kommer jag själv och så får det vara ett tag. Gilla läget kallas det visst.


Pappa...

Vi tog med lilla D på bio. Jag, D och R. Som en riktig familj. Popcorn. Dricka. 3D-glasögon. När D ska få glasögonen säger han som river biljetten att det kanske är bäst att pappa bär dem. Pappa. Njae. Men vi lät det vara så. Barnfamilj för en kväll. Så mysigt.

Lite jobbigt...

En fika med min bästa vän och hennes barn. På ett lekland. Varför utsätter jag mig? Inte erat fel. Inte på något sätt. Supermysigt att träffas. Barnen är underbara. Jag känner mig hemma med er. En liten barnhand. Ett varv på leklandet. En kram. Men jag hör inte hemma där. På ett lekland. Inte i nuläget. Ska komma ihåg det nästa gång. Finns bättre ställen att träffas på. Inte på ett ställe med lyckliga familjer. Barn. Gråt. Skratt. Skrubbsår. Kladdiga fikor. Blöjbyten. Kramar. Stora magar. Familjemys. Självklart helt normalt. Men inte för mig. Inte just nu. Förhoppningsvis blir det familjemys för mig i framtiden. När Längtan är här.

En sommarlördag...

En grillkväll hos våra fina vänner Å och J och deras två små busfrön. Så många minnen vi har tillsammans. Så många kvällar. Dagar. Nätter. Dansgolv. Drinkar. Resor. Samtal. Skratt. Nu har ni två små underbara killar och vi har fortfarande lika kul tillsammans. Hade önskat så att vår Längtan hade fått växa upp med era små. Men vet att när vår Längtan kommer så gläds ni med oss. Vet att ni hoppas lika mycket som vi. Tack för det och tack för att ni är sådana underbara vänner.

Flow...

Har haft en trädgårdsdag. R och jag. Krattat. Rensat. Klippt. Trimmat. Vi sa båda två att idag har vi trädgårdsflow! Regnet föll men vi jobbade på i vårt flow. Nu blir det kvällsmys. Nyduschad. Trädgårdsträningsvärk. Mysmat. Bästa sällskapet. En sommardag i vårt liv.

Tacksamhet...

Hela hösten och en bit in på våren kämpade du. Gråt. Smärta. Saknad. Rädsla. Jag har alltid vetat att du är stark. Vilja av stål. För ett tag sedan kom beskedet. Du är frisk. Allt är borta. Inte ett spår. Den dumma hemska klumpen är borta. Livet återvänder. Du är lycklig. Han är lycklig. Ni är lyckliga. Är så glad för er skull. Har skrivit om detta innan. Att du är frisk. Men är bara så himla glad. Tacksam över att livet kom tillbaka. Älskade du.

Semester...

En semestervecka. Du och jag tillsammans. Underbart. Sola, bada, mysa. Tänker ofta på att jag måste försöka ta vara på tiden. Ta vara på livet. Så som det är just nu. Utan barn. Det har vi gjort denna veckan. Livet har varit okomplicerat. Tankarna har inte kretsat kring Längtan. Det har varit vi. Bara vi. Älskar dig och det som vi har. Det vet du väl?

RSS 2.0