Gnällig...

Usch, vad jag är gnällig. Inte riktigt nöjd med något. Inte likt mig. Alldeles stingslig. Har varit extremt mycket jobb senaste veckorna. Hoppas att det går över när sommarlovet är här. När jag kan få vila. Koppla av alla jobbtankar. Ser bara måsten överallt. Hemma flyger dammtussarna. Tvättkorgen svämmar över. Maskrosorna blommar. På jobbet växer pappershögarna. Får helt enkelt skärpa till mig och försöka vara lite mer positiv. Se fram emot kvällens grillfest med I och C till exempel. Kan vara så att I är gravid. Testdag idag. Då blir det allt lite jobbigt. Ni ser, gnällig igen. Kanske lika bra att dra täcket över huvudet och stanna hemma. Blä.

Sömn...

12 timmars sömn gjorde mig till lite mer människa. Har hunnit med en storstädning. Tvättat massa. Ätit våfflor. Haft besök av Å och killarna. Nu väntar handling och lördagsmys med R.

Tungt...

IUP. Skriftliga omdömen. Åtgärdsprogram. Utvecklingssamtal. Papper. Papper. Papper. 11 timmar på jobbet. Och så mens på det. Just nu är det tungt.

Lägg av...

Hej mens. Dag 28. Såklart. Varför hoppas jag fortfarande. Nä, säger till mig själv att lägga av. Lägga av att hoppas.

En helg...

Tacos och rödvin. Shopping med kusin och K. Lunch i solen. Paket med vackra snören. 55-årskalas. God mat. God dryck. Sötaste T. Promenad i natten. Sovmorgon. Mysfrukost. Söndagsmåsten. Promenad med härliga Å. En pasta med en nypa kärlek. En dusch. En söndagkväll i soffan. Ännu en helg i det som kallas livet.

Enormt trött...

Ett påsklov är förbi. Tyckte jag laddade massa energi. Men misstog mig nog. Energin är absolut i botten. Vill bara sova. Tittar i almanackan och ser bara nationella prov, kunskapsprofiler, friluftsdagar, utvecklingssamtal. Blir ännu tröttare. Hur ska man orka? Träningen som jag kom igång så bra med tog jag också påsklov från. Det får jag sota för nu. Känns som att ta sig över en ocean att gå till träningen. Men måste nog för att få tillbaka energi. Borde hjälpa R mycket mer också. Hela tomten full av sten. En grävmaskin på kortsidan. Ett avlopp som är halvfärdigt. En Malaysia resa som ska planeras. Nää, är det detta som kallas vardag? I sådana fall vill jag ha helg. Jämt.

RSS 2.0