Blåval...

Lyssnar på blåvalen. Så underbar låt. Städar. Gillar att städa, eller jag gillar väl egentligen mer känslan efter städningen. När man har koll på läget, när varje sak är på sin plats, när de envisa dammtussarna har fått sluta livet i dammsugarpåsen. Då infinner sig en känsla av ro. Ska börja städa. Nu. Snart.

Vi är ju på väg på längtansresan. Igen. Undra om vi når målet den här gången. Iallafall är jag mitt uppe i värmevallningarna. Det är som en våg som börjar längst ute i tårna och bara sköljer över mig. Svettigt. Hade vart okej om det varit en varm, blå våg på en Thailandsstrand men nu är det bara en våg från Synarela nässpray. Men drömma går ju.


Fin fredag med fina vänner...

Vad jag är glad att ha er så nära. M och alla killarna. Pizza, vin, prat. En promenad och bums i säng. Fin inledning på helgen. Tack vare fina vänner.

Längtan som går i kras...

Det är inte bara jag och Han som längtar. Någon i min närhet har också längtat. Länge. Till slut så lyckades dem. Något växte. Tills nyss. Hur kan livet vara så orättvist. Denna enorma längtan, denna enorma lycka och sedan denna fruktansvärda sorg. Mina tankar är hos er.

En vanlig dag...

Jag har haft en vanlig dag i mitt vanliga liv. Du borde också haft en vanlig dag i Ditt vanliga liv. Önskar så att allt blir som vanligt igen. Saknar Dig. Jättemycket. Så här har min dag sett ut. Spolbilen i morse. Stopp i avloppet. Igen. Jobbat med de härliga barnen. Tagit en kvällspromme med finaste vännen. Varma mackor och mys. Nästan som vanligt förutom spolbilen. Det hör faktiskt inte till vanligheterna. Tur.


Söndag...

Skön helg. God mat, gott, vin, träffat nära och kära. Redo för en ny vecka men först lite kycklingpasta och soffmys med Han.

Ledsen i ögat...

Bakslag. Cellgifterna tar på dina krafter. Gör mig ledsen. Vill att du ska bli vanliga glada Du igen. Har jag rätt att må så här bra när du är dålig? En bra jobbvecka, någon jag älskar, ett glas vin och god mat. Fredag,

Istället för Dig...

Du är piggare nu, gladare, på rätt väg. Ändå är vardagliga saker allt för tunga, jag åkte därför istället för Dig. Satt på Disney on Ice med dina barn. Köpte sockervadd, popcorn, klappade händerna, fanns där. Tänk om livet varit snällare mot oss. I en annan värld, i en mer rättvis värld så hade Du suttit där med dina två solstrålar och jag hade suttit där med mina två, eller kanske till och med tre solstrålar. Nu blev det inte riktigt så, men det gick bra ändå. Kanske att livet blir mer rättvist om ett tag. Hoppas.

Att njuta...

Härliga lördag. Hade sovmorgon, långfrukost, gick en sväng på stan. Han fick en mössa, jag fick en tröja. Köpte te och kaffe, kröp ihop i biomörkret. Tre timmar i fantasins värld - Avatar. Handlade middag, lagade mat, drack rödvin. Robinson och soffmys. En helt vanlig lördag.


Fredagkväll...

Alltid lika skön känsla - fredagkväll. Han lagade tacos, jag duschade varmt. Ett glas vin, tacos, mys. Hälsade på Dig idag, du mådde bra, gjorde mig glad. Livet är skönt.


Jag är här...

Jag har funderat länge, läst andras bloggar tills det känns som om jag känner personerna både utan och innan, men jag har inte känt mig redo att ge mig in i den världen själv, inte förrän nu. Kanske är det det långa jullovet som fått mig att ta steget och skapa min egen blogg, lindaslängtan, känslan av att vara utvilad, fylld av energi och med lust på något nytt. Jag vet inte men här är jag ialla fall. Linda, mitt i livet, 30 år, gift med finaste Rogga. Nu medlem i bloggvärlden. Ni ska få veta mer om mig och min längtan. Inte just nu. Men snart.

RSS 2.0