Dålig uppdatering...

Dålig uppdatering av den här lilla bloggen. Eller rättare sagt ingen uppdatering alls. Känner att jag aldrig hinner med allt jag vill. Jobbar nästan all min vakna tid känns det som. Det som är kvar av eftermiddagen/kvällen när jag kommer hem går åt till träning eller promenad och typ hålla ordning tvätt och disk. Helgerna försvinner i ett nafs dem också. Renovera. Trädgårdsfixa. Träffa släkt och vänner. Morgontidningarna ligger orörda. Den där boken jag så gärna vill läsa ligger så gott som oläst. När ska man få mer tid? Går tiden snabbare ju äldre man blir? TÄnk när man var liten och en dag kändes som en evighet. Ljuvligt.
På lördag åker vi ialla fall på semester. En veckas sol på Las Palmas. Yes! Har bokat sommarsemester också. Det verkar ju inte hända något på Rysslandsfronten. Och vi har redan lagt så många år på att bara vänta. Så nu vill vi leva vårt liv. Vi åker till Boracay, Fillipinerna, 3 veckor i juli. Det ryktas om paradisvita stränder... Kommer det efterlängtade BB-samtalet så får vi planera Rysslandsresorna bäst vi kan utefter vår semester. Borde inte vara omöjligt? Livet tar ju inte paus bara för att vi väntar på ett magiskt samtal. Tyvärr.

Mello...

Har startat min lördag med massa träning. Eller massa ialla fall för att vara mig. Ett bodypump-pass följt av 5 km snabb stavgång. Härlig start faktiskt. Men svettig. Tänkte jag kunde passa på då jag ändå spenderar helgen allena. R är i Sälen med jobbet. Hemma imorn igen. Saknar min R. Ibland behövs lite saknad för att komma ihåg vad man har. Lätt att glömma bort det i en vardag som rusar. Har med mig en hel hög med jobb hem. Får se om det blir något gjort. En kollega bröt ihop häromdagen. Allt bara hopar sig och vi får mer och mer att göra. Jag är rädd att hamna där. Försöker ta en sak i taget och behålla lugnet men det är inte alltid så lätt. Nä det där jobbet får nog vila idag. Går hem till mamma och pappa istället. Käkar mat, dricker vin och kollar mello. Imorn kramar jag R!

Glest...

Glest mellan inläggen. Surfar från mobilen. Världens segaste. Skulle bli bättre med en uppdatering. Dock har jag tappat bort USB-sladden. Så blogginlägg får göras från datorn och den sätts sällan på. Men nu så. Inget nytt från Ryssland. Hoho? Hallå? Nä det är bara tyst. Jag och R hade i våra stilla tankar tänkt att i början av mars borde vi fått barnbesked. Men icke. Får nog ställa in oss på mer väntan. Lång väntan. Jobbig väntan. Blir ännu jobbigare när vår omgivning envisas med att ställa frågan "har ni hört något?" om och om igen. Vi talar om så fort vi hört minsta lilla. Minsta knyst. Minsta pip. Lovar och svär. Frågar ni en gång till om vi hört något så skriker jag. Om jag vågar. Snäll flicka är jag trots allt.

Ikväll dricker jag vin och kollar mello med min bästa vän. R är på herrmiddag.

Just det... Tack snälla www.elefantgraviditet.se för awarden! Tyvärr är jag så otekniskt lagd så jag vet inte hur jag lägger den i min blogg. Men tack snälla!

RSS 2.0