Lediga dagar...

Tiden går. Dagarna flyger fram. jag blir alldeles dagvill och undrar vad vi gör av vår tid. Gör därför ett försök till en liten "dagbok". Kanske inte så kul att läsa. Men bra för mitt eget minne;)
m
Måndag 18/2
Oliver vaknar vid 7-tiden. Han har börjat vakna lite tidigare nu... Han myser som tur är kvar i sängen en stund. R är fortfarande krasslig. Denna förkylning alltså... Så trött på det! Får ialla fall en timmas egentid efter frukost. Denna februariglåmiga kvinna behöver en uppfräschning! Hårtoning, peeling, fotscrub... Ja något bättre blev det;) Ut på långpromenad med vagnen. Tar "gamla vagnen" då den är lättare att köra i snömodden. R stannar inne och fortsätter kurera sig. Oliver somnar nästan innan vagnen börjar rulla! Inser efter en stund att regnskydd är nödvändigt. Lyckas efter lite meck få på det. En och en halvtimma senare är vi hemma igen. Oliver utvilad och jag ganska så blöt... Men härligt var det! Middag och lek. Får med mig R på storhandling. Sätter Oliver i kundvagnen för första gången. Funkar ganska så bra, ialla fall när man är två;) Kvällsbad för Oliver. Han börjar verkligen gilla att bada nu. Ligger på mage och plaskar! Pannkaka till kvällsmat. Trött kille somnar snabbt.
 
Tisdag 19/2
Sångstund på schemat! Mys i sängen. Frukost, påklädning och iväg. R kurerar sig på hemmaplan;) Tyvärr verkar lillemans näsa också lite rinnig... Sångisen går bra. Oliver sjunger massa hemma men på sångstunderna är han ganska tyst, tar väl in alla sånger för att kunna skråla hemma;) Efter sången får de barn som vill låna lite instrument. O fastnar för en trumma. Vi är inte överens när det är dags att åka och trumman ska lämnas kvar... Tänk hysteriskt skrikande barn, hal som en ål, svettig mamma, och alltihop på ett tyst bibliotek... Phu, men ut kom vi och overallen fick vi på. Undra om vi e välkomna nästa vecka? Mellis och middagslur när vi kommer hem. Näsan rinner mer och mer... Jag  fixar tvätt och sånt "skoj" när O vilar!  Middag och lek får avsluta dagen. Testade att "dega" med julklapps-leran som stått nerpackad men det slutade med att R och jag satt själva och knådade... Gitarren eller "tarr" är helt klart det som gäller i lekväg. Trött och snuvig liten stoppades i säng. Just det, fyllde i en "ansökan om förskoleplats" också, januari 2014 är det tänkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0